Ga naar pagina inhoud

Community

Ontmoet onze community

De Campus@Sea community bestaat uit ondernemers, onderwijs- & onderzoeksinstellingen, overheid en publieke omgeving (burgers, NGO’s, maatschappelijke organisaties en musea); die bijdragen aan de toepassing van innovaties op en rond de Noordzee. Dit vind je nergens anders in Nederland. Den Haag is als stad aan de Noordzee tenslotte dé perfecte plek aan de kust waar gewerkt kan worden aan deze grensverleggende oplossingen. 

Ons netwerk van kennisdragers, beleidsmakers, entrepreneurs, financiers en adviseurs moedigt jou aan om samen te werken aan innovaties voor een betere wereld. Samen kunnen we impact maken door de zee op een verantwoordde en duurzame wijze (meervoudig) te gebruiken voor bijvoorbeeld de klimaatadaptatie, schoner water, gezond voedsel uit de zee, gave watersporten, energie uit zee in combinatie met behoud en herstel van de mariene biodiversiteit. 

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Hulp nodig bij de toepassing of het valoriseren van jouw idee of project? Met ons netwerk is de kans is groot dat iemand uit onze community je daarbij kan helpen. 

Bekijk hieronder wie er binnen ons kennis- & innovatie-ecosysteem actief is en kom met ze in contact.

De community van Campus@Sea

Ons doel is om ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers, financiers en
adviseurs samen te brengen om te werken aan innovaties voor toepassing op zee. Wil jij ook onderdeel zijn van onze community? Stuur ons een bericht.