Ga naar pagina inhoud

Community

Connecting the dots & making waves

Campus@Sea community

Onderdeel zijn van onze community brengt je direct in contact met alle relevante partijen die betrokken zijn bij de ontwikkelingen op de Noordzee in het kader van de voedsel-, energie en klimaattransitie. Je krijgt toegang tot lezingen, bijeenkomsten, events en tot financiering van innovatieprojecten. Je kunt advies en coaching krijgen van ervaren ondernemers en meedoen in incubator & accelerator programma’s die we gezamenlijk met ImpactCity aanbieden.

En last but not least: er is bedrijfsruimte in de haven van Scheveningen te huur. Ben je op zoek naar kantoorruimte met of zonder werkplaats en/of kaderuimte of een zelfstandige werkplek en zoek je iets tijdelijks of juist permanent? Wij hebben het overzicht van de beschikbare ruimte en kunnen je in contact brengen met de aanbieders.

Voordelen van lidmaatschap

De community van Campus@Sea

Ervaringen van leden

Sten Swanenburg, Co-founder van Dutch Wave Power: Dankzij het netwerk van Campus@Sea hebben wij de ontwikkeling en groei van Dutch Wave Power kunnen versnellen. Via Campus@Sea zijn we in contact gekomen met diverse financiers en hebben we toegang gekregen tot diverse subsidiemogelijkheden.

Sten Swanenburg

Allard van Hoeken, Founder en CEO van Oceans of Energy: Campus@Sea heeft ervoor gezorgd dat wij ons bedrijf in de haven van Scheveningen kunnen vestigen. De mogelijkheid om direct vanuit ons bedrijf de zee op te gaan, is voor ons van onschatbare waarde. En zorgt ervoor dat ons bedrijf de komende jaren nog harder kan groeien.

Allard van Hoeken

Niels van Campen, Business Development Consultant SafeTrx: Ik raakte ooit op zee, zo’n 2 km uit de kust in de problemen. Nadat ik gered was door een andere surfer dacht ik nu ga ik op zoek naar iets waardoor je gevonden kan worden op zee en gered kan worden. Met hulp van het Proeftuin op de Noordzee project is SafeTRX ontwikkeld een horloge met tracker waarmee een surfer in nood de kustwacht kan alarmeren.

Niels van Campen

Wil je meer weten? Of wil je je aansluiten bij het community netwerk van Campus@Sea?

Neem contact met ons op!