Ga naar pagina inhoud

Campus Event Space

Maak gebruik van de Campus Event Space

De Campus@Sea Event Space is een geliefde en door velen omschreven als de beste evenementenlocatie van Den Haag! De ramen bieden een bijna 360 graden rond uitzicht op de haven, de zee én de stad. Net een real life versie van Panorama Mesdag.

De ruimte is voorzien van een excellente en makkelijk te bedienen videowall voor presentaties. Met de gordijnen kan de ruimte op diverse manieren ingedeeld worden waardoor het voor groepen van 10 – 100 personen een ideale plek is om te vergaderen of presentaties te geven. Voor de leden van de Campus@Sea community is het mogelijk om een aantal keer per jaar tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van de Campus Event Space.

De perfecte ruimte voor jouw event

Geschikt voor 10-100 personen
Videowall
Flexibel in te delen ruimte
Uitzicht op de haven, de zee én de stad

Parkeren

Rondom Campus@Sea kun je tot 18:00 uur gratis parkeren. Van 18:00 – 24:00 uur zijn de kosten €2,50 per uur.

Jouw event op de campus?

Via onderstaand formulier kun je een reservering doen voor de Campus@Sea Event Space. De kosten per dagdeel bedragen €500,- dit is exclusief catering. Wil je een reservering maken? Vul de gevraagde gegevens in. Daarna nemen we contact met je op om de details door te spreken. Let op: De Campus@Sea Event Space is bedoeld voor events die aansluiten bij het doel van Campus@Sea; het stimuleren van innovaties rondom het duurzaam meervoudig gebruik van de Noordzee.

  • DD dash MM dash JJJJ