Ga naar pagina inhoud

Contact

Kom eens langs op de Campus

Zien we je binnenkort op de Campus? Wil je meer weten over de Proeftuin, de mogelijkheden van huisvesting in de haven of financiering van jouw innovatieve maritieme concept of gewoon met eigen ogen genieten van het bijna 360 graden uitzicht? Je bent van harte welkom!

Hellingweg 9c
2683 DV DEN HAAG
info@campusatsea.nl

Jan-Hendrik Schretlen

Kwartiermaker

  • 06-51429168
Annemarie Smabers

Marketing & communicatie

  • 06-81468658

Veelgestelde vragen

Als partner van Campus@Sea kun je gebruik maken van de faciliteiten. In de komende jaren zal de campus uitgebreid worden tot de uiteindelijke verbinding is gemaakt tussen de huidige locatie en het Noordelijk Havenhoofd (Visafslagweg), waar een fieldlab tegen de duinen wordt gerealiseerd.

Campus@Sea is trots om samen te werken met een diversiteit aan leidende organisaties. Samen met onze partners streven we ernaar om het impact ecosysteem in Den Haag en omstreken te versterken. Campus@Sea werkt hiervoor met lokale en regionale partners. Hun doel is impact ondernemers te steunen op hun reis van idee naar impact onderneming. Onze huidige partners staan vermeld op de pagina ‘community’.

Onze partnerschappen zijn niet alleen een manier om jouw boodschap naar voren te brengen, maar geven ook de mogelijkheid om onderdeel te worden van onze community. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten? Of wil je je aansluiten bij het community netwerk van Campus@Sea?

Neem contact met ons op!