Ga naar pagina inhoud

Ocean Race in Haven SCH

We hopen dat iedereen een fantastische week heeft gehad in Scheveningen! Graag delen we enkele hoogtepunten van onze belevenissen tijdens de Ocean Race in Scheveningen.

Op maandag en dinsdag organiseerde Sportinnovator een tweedaagse netwerkbijeenkomst bij Campus@Sea. De deelnemers konden vanaf het water de Ocean Race-boten bekijken en Maurits Hendriks verzorgde een masterclass.

Op woensdag vond er een persconferentie plaats bij Campus@Sea met alle schippers van de Ocean Race. Die dag waren wij, het Campus@Sea-team, in het World forum voor de Ocean & North Sea summit. Het was een goed georganiseerde dag met boeiende sprekers en breakout-sessies.

De opening werd verzorgd door Minister Harbers van Infrastructuur & Waterstaat. We kregen de kans om ervaringen van zeezeilers te horen en meer te leren over foiling en de herindeling van de Noordzee.

’s Avonds waren we aanwezig bij de borrel W. van der Zwan en Zonen B.V. ter gelegenheid van de Ocean Race, waar we de boten zagen terugkeren van de in-port race vlak voor de kust van Scheveningen.

Op donderdag organiseerden we een gezellige borrel op ons prachtige dakterras, waar we de IMOCA’s zagen vertrekken voor hun laatste etappe van de Ocean Race.

Hoewel we de aanvaring tussen twee boten niet met het blote oog konden zien, stonden we vooraan toen de twee betrokken schepen terugkeerden. Gelukkig zijn alle zeilers ongedeerd.

De borrel op ons dakterras bood een geweldige kans om onze ervaringen en enthousiasme te delen met gelijkgestemde mensen, terwijl we genoten van het mooie weer. Het was de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te maken en bestaande relaties te versterken.

We kijken met trots terug op een geweldige week vol inspiratie, innovatie en plezier tijdens de Ocean Race in Scheveningen. We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. Laten we de kennis en contacten die we hebben opgedaan gebruiken om samen te werken aan een betere toekomst voor de maritieme sector en onze oceanen.

Op Instagram delen we een korte impressie met beelden van de vertrekkende boten en de gezellige borrel. Volg ons als je niets wilt missen.