Ga naar pagina inhoud

Huisvesting

Werkplek, kantoor, event- en vergaderruimte

De Campus@Sea locatie beschikt over verschillende ruimtes, variërend van vergaderzaal, inspiratieruimte tot koffie bar en in de toekomst een restaurant met maritieme industriële sfeer en uitzicht op zee. Neem contact op om meer te weten te komen door het contact formulier onderin in te vullen.

  • Mocht je één of meerdere werkplekken met een bureau willen huren voor korte of langere tijd, dan kan dat op Campus@Sea.

    Ben je op zoek naar bedrijfsruimte in de vorm van een werkplaats, een kleine productiehal of een combinatie van kantoor en werkplaats? Ook hiervoor bespreken we graag de mogelijkheden met je.

  • In event- en vergaderruimten worden regelmatig lezingen en events georganiseerd, zowel vanuit Campus@Sea als vanuit de community.

    Met een mooi uitzicht op zee en een fijn dakterras als inspirerende setting, komen partijen samen om inhoudelijke thema’s te bespreken, kennis en ervaring vanuit ondernemersperspectief te delen of over project- en groeifinanciering geïnformeerd te worden.


Toekomst

Campus@Sea belooft een inspirerende en levendige ontmoetingsplek te worden in de haven van Scheveningen met het strand voor de deur en de Noordzee op de achtergrond.

De kennis- en wetenschapsinstellingen om de hoek, te weten LDE Universities, de hogescholen en universiteiten in Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden alsmede de kennisinstellingen zoals TNO, NWO en Deltares.

Op fietsafstand bevinden zich tal van relevante spelers zoals de zeven bij de Noordzee betrokken ministeries, uitvoeringsorganisaties als Rijkswaterstaat en de Kustwacht en de KNRM.

Geïnteresseerd in het huren van een bureau, kantoor of vergaderruimte? Of in het organiseren van een bijeenkomst in de evenementen ruimte met dakterras inclusief uitzicht op zee? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

(kantoor)ruimte huren bij Campus@Sea