Ga naar pagina inhoud

Financiering

Heb je een duurzame en schaalbare innovatie voor toepassing op of rond de Noordzee? Zoek je pre-seed financiering om jouw innovatie om te zetten in een succesvolle startup?

Of ben je al gestart met een werkend prototype of dienst, en wil je met behulp van financiering doorgroeien? Verdiep je dan in de seed-funding mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie. Campus@Sea snapt dat groeikapitaal essentieel is voor bedrijven om impact te maken in de wereld. We zetten ons dan ook graag voor je in.

Voor project- en ondernemingsfinanciering kan Campus@Sea ondersteuning bieden door actieve match making tussen ondernemingen/kennisinstellingen en publieke financiering door de overheid in de vorm van subsidies en garanties. Maar ook het koppelen van jouw organisatie aan private financiering door impactfondsen en investeerders (business angels, family offices en VCs) goede doelen fondsen en crowd fundingplaforms.

Daarnaast kan Campus@Sea als penvoerder optreden in een consortium voor een cluster- of paraplu-aanvraag, in bijvoorbeeld EFRO – INTERREG/EFSI/Kansen voor West programma, Transitiefonds, Nationaal Groeifonds of EU-programma’s zoals React EU of Horizon Europe.

In onze community bevinden zich investeerders, bedrijven, overheden en accelerators op zoek naar nieuwe producten en diensten die jou hierbij kunnen helpen. Op basis van jaren ervaring, koppelen we jou aan de juiste mensen binnen ons netwerk om jou missie te helpen schalen.

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden, bekijk dan deze pagina of neem direct contact met ons op.