Ga naar pagina inhoud

Challenges

Ontwikkel jij nieuwe prototypes voor het duurzaam meervoudig gebruik van de Noordzee?

Startup In Residence Intergov

Via het Startup in Residence Intergov programma wordt een over het algemeen complex, Europees aanbestedingsproces eenvoudiger en toegankelijk voor startups. Startup in Residence InterGov is een samenwerking tussen verschillende overheidsorganisaties die samen met startups hun impact op sociale vraagstukken wil vergroten.

Momenteel bestaat Startup in Residence Intergov uit deze organisaties: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Provincie Zuid-Holland en de gemeente Den Haag.

Dit programma biedt startups toegang tot eerste klanten in de publieke sector, een ontwikkelingsbudget, kantoorruimte, trainingsprogramma’s en een expertnetwerk.

Den Haag is dé ImpactCity

Bij ImpactCity gaat succesvol ondernemen samen met het bouwen aan een duurzame toekomst. Campus@Sea is partner van ImpactCity, dé startup en scale-up gemeenschap van de gemeente Den Haag. De diverse services die ImpactCity aanbiedt zijn ook beschikbaar voor het netwerk van Campus@Sea.