Ga naar pagina inhoud

Stories & Events

Ontdek het laatste nieuws

De community van Campus@Sea groeit gestaag en heeft nog grotere ambities: de nationale hot spot worden voor toegepaste innovaties op de Noordzee. Van voedsel uit de zee tot versterking van de mariene ecologie en van energie uit water tot watersport. Onze initiatieven dragen bij een aan duurzamere wereld. 

Wist je bijvoorbeeld dat er vlak voor de kust van Scheveningen meerdere experimenten op zee plaatsvinden? Dat elke startende of doorgroeiende ondernemer welkom is in deze proeftuinen op de Noordzee om zijn of haar innovatieve idee te testen? Ook onderzoekers en studenten van universiteiten en hogescholen kunnen hier terecht om hun fundamentele onderzoek te valideren onder natuurlijke condities op volle zee. Wat er nog meer speelt en hoe jij kunt bijdragen? Duik eens in onze artikelen.

Heb je nieuws om te delen of organiseer je een vernieuwend event? Misschien werk je aan een mooi project dat wat aandacht kan gebruiken. We horen dat graag! Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier