Ga naar pagina inhoud

Over Campus@Sea

Bij Campus@Sea vinden wij het ontwikkelen van een community van gelijkgestemden erg belangrijk. We zien de campus in de haven daarvoor als ontmoetingsplek. Hier bieden wij graag een inhoudelijke en inspirerende programmering aan om de juiste mensen met elkaar te verbinden. Connecting the dots and making waves, dat is waar we voor staan!

Derde stad van Nederland

Den Haag is de derde stad van Nederland, beschikt over een groot en gevarieerd arbeidspotentieel, talent- en onderwijsaanbod en heeft een sterke (inter)nationale reputatie.

Werken, leren en innoveren

Den Haag ligt direct aan zee en de haven van Scheveningen is compact. Daarmee is de haven zeer geschikt voor kennisintensief gebruik als campus waar wonen, werken, leren en innoveren samenkomen.

Maritiem kenniscluster en beleidsmakers binnen handbereik

De Haven Scheveningen profiteert van het maritieme kenniscluster, het nationaal bestuurscentrum met beleidsmakers én de internationale (juridische en energie) gemeenschap binnen handbereik.

Stad van vrede en recht

Den Haag is de stad van vrede en recht. Campus@Sea voegt daar de dialoog over duurzaam meervoudig gebruik van de zee aan toe. Het versterken van de natuur en biodiversiteit is het uitgangspunt van alle beoogde activiteiten van Campus@Sea.

Thuishaven maritieme topsport

Scheveningen is, met het topzeilcentrum, de thuishaven van de maritieme topsport. Hiermee kan de Haven Scheveningen ingezet worden als podium voor maritieme evenementen en congressen. Bijvoorbeeld tijdens het aanstaande WK Zeilen of de Stopover van de Ocean Race.

Team Campus@Sea

Jan-Hendrik Schretlen

Voorzitter en co-founder Coöperatie Campus@Sea U.A

  • 06-51429168
Annemarie Smabers

Co-founder Coöperatie Campus@Sea U.A

  • 06-81468658