Ga naar pagina inhoud

Campus@Sea sluit zich aan bij Community of Practice Noordzee

Den Haag, 20 december 2021

Campus@Sea heeft zich aangesloten bij Community of Practice Noordzee. De Community of Practice (CoP) Noordzee is een netwerk van ondernemers. onderzoeksinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden & Topsectoren. De CoP wil een balans tussen energie, natuur en voedsel op de Noordzee versterken en een Duurzame Blauwe Economie stimuleren.

Campus@Sea is ervan overtuigd dat meervoudig gebruik van de Noordzee cruciaal is om daadwerkelijk een duurzame blauwe economie te kunnen realiseren.

Met de proeftuinen in de Haven Scheveningen en op de Noordzee biedt Campus@Sea een inspirerende en missie gedreven leer-, werk- en innovatieomgeving. Campus@Sea biedt een ontmoetingsplek voor impactmakers met innovatieve ideeën en huisvesting voor maritieme bedrijven die willen leren en innoveren. Door ontmoeting, experimenten en demonstratie worden innovaties op de thema’s natuur, energie, voedsel en sport ontwikkeld voor toepassing op zee en in de haven.

Gekoppeld aan innovatie is dialoog van cruciaal belang. Voor deze dialoog is het faciliteren van een podium zoals de Community of Practice Noordzee noodzakelijk. In 2022 zal de Community of Practice daarom gebruik gaan maken van de imposante ruimte van Campus@Sea aan de Hellingweg in de Haven Scheveningen.

In deze video van de Community of Practice wordt meervoudig gebruik op basis van de drie grote transities die gaande zijn op het gebied van energie, voedsel en natuur wordt in deze video heel helder uitgelegd. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Campus@Sea, Haagse impact challenges, financieringsmogelijkheden en meer? Via de ImpactCity nieuwsbrief delen we nieuws vanuit de stad van de impact ondernemers: Den Haag! Schrijf je in en ontvang ons digitale nieuws in je inbox.